Het beste resultaat.

Een grondige reiniging met stomend water onder druk geeft het beste resultaat bij ontmossen. Producten helpen vast goed bij het verwijderen van de meeste stukken, maar bij de diepste holtes blijft er vaak residu achter. Met een beetje hardnekkig handwerk en de juiste machinerie, komen we een heel stuk verder.

Bij Ferreno houden we van transparantie. Rechts van deze pagina kan u onze richtprijzen vinden. Wij komen echter altijd ter plaatse om de haalbaarheid van het project te kunnen inschatten en op die basis een definitieve offerte op te maken.

 

Richtprijzen*

Ontmossen met stoom
Plat dak € 8 à 15/m²
Zadeldak pannen € 8 à 15 /m²
Zadeldak leien € 8 à 15/m²

*deze richtprijzen zijn niet bindend. Wij maken altijd een offerte op maat op basis van een plaatsbezoek.

 

Getuigenissen

 

Jonge enthousiastelingen.

“Pellentesque vel mattis turpis. Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante.”

— J.A.

Vakmanschap.

“Sterk werk. Over ieder detail was nagedacht. Ferreno maakt van de moeilijkste constructie een echt pareltje. Voor herhaling vatbaar, deze jongens.”

— L.K.

Meedenkers.

“Wat me vooral verraste was het feit dat Ferreno meedenkt met ons verhaal. We wilden een volledige renovatie van een zolderkamer, maar wisten niet goed hoe. Ferreno had meteen de goede tips.”

— J.Y.

 

Enkele werven


Uw woning, onze bezorgdheid.

Vraag gerust uw vrijblijvende offerte.