Na het ontmossen volgt de coating. 

Door de weersinvloeden kan uw dak- of gevelbekleding aangetast geraken. Het water kruipt overal tussen en zet uit bij vriesweer. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan die tot waterinfiltratie kunnen leiden. Het is dan ook van het hoogste belang dat u met de juiste producten een bescherming weet te bieden tegen al dat vocht.

Wij helpen u graag bij deze missie. Rechts kan u de richtprijzen vinden voor het coaten van uw daken, gevels, terrassen, zonnepanelen, enz. Voor een gedetailleerde offerte op maat komen wij graag even ter plaatse.

 

Richtprijzen*

Ontmossen met coaten
Plat dak € 30 à 70/m²
Zadeldak pannen € 30 à 70/m²
Zadeldak leien € 30 à 70/m²

Extra
Product supercoat € 2/m²

*deze richtprijzen zijn niet bindend. Wij maken altijd een offerte op maat op basis van een plaatsbezoek.

 

Getuigenissen

 

Jonge enthousiastelingen.

Schitterend werk van de jonge enthousiastelingen. Ze kwamen aan, deden hun werk met zo weinig mogelijk hinder en alles was netjes opgekuist toen ze klaar waren. Een echte aanrader!

— J.A.

Vakmanschap.

“Sterk werk. Over ieder detail was nagedacht. Ferreno maakt van de moeilijkste constructie een echt pareltje. Voor herhaling vatbaar, deze jongens.”

— L.K.

Meedenkers.

“Wat me vooral verraste was het feit dat Ferreno meedenkt met ons verhaal. We wilden een volledige renovatie van een zolderkamer, maar wisten niet goed hoe. Ferreno had meteen de goede tips.”

— J.Y.

 

Enkele werven

 

Uw woning, onze bezorgdheid.

Vraag gerust uw vrijblijvende offerte.